GRANA PALA DEVOJCI NA GLAVU: Nesreća na praznik u dvorištu Saborne crkve u Nišu
Hitna pomoć, Foto: RINA/Ustupljene fotografije

incident

GRANA PALA DEVOJCI NA GLAVU: Nesreća na praznik u dvorištu Saborne crkve u Nišu

Dr Maja Stojanović, šef dežurne ekipe u niškoj Hitnoj pomoći koja je učestvovala u intervenciji, potvrdila je da je devojka mnogo krvarila

Objavljeno:

Mlađa Nišlijka povređena je danas u dvorištu niške Saborne crkve kada joj je na glavu pala sasušena grana.

Kako kažu očevici , dvorište je bilo puno dece jer se danas slavi praznik Vrbica pa je prava sreća da drvo nije povredilo nekog od mališana.

„Devojka je puno krvarila iz glave, bila je u svesnom stanju ali mngo uznemirena. Više ljudi je pozivalo Hitnu pomoć, oni su zaista brzo došli i odvezli je. Bila je baš dramatična scena ali nadam se da devojka nije teže povređena“, kazao je jedan od prodavaca venčića od cveća koji se tradicionalno kupuju za ovaj praznik.

Dr Maja Stojanović, šef dežurne ekipe u niškoj Hitnoj pomoći koja je učestvovala u intervenciji, potvrdila je da je devojka mnogo krvarila.

„Povrede glave u načelu dovode do velikog krvarenja ali to automatski ne znači da se radi o vrlo teškoj povredi. Mi smo pacijentkinju prabacili u niški Univerzitetski klinički centar radi daljeg pružanja pomoći. Grana je pala sa velike visine pa je zbog toga izazvala takvu vrstu povrede“, zaključila je Stojanović.

Bonus video:

00:40

Teška saobraćajna nesreća u Aleksandrovcu

(Espreso / Nova / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.